Соби - Апартмани

Амбиент


СтругаОбјектот се наоѓа на магистралниот пат Охрид-Струга во непосредна близина на Охридското езеро и е на оддалеченост од 900 метри од центарот на градот.
Има капацитет од 20 легла-совршено уредени двокреветни, трокреветни, четирикреветни соби и апартмани, секоја со посебна бања,  кабелска телевизија и телефонско поврзување.
Искористете ја можноста за невообичаен одмор во пријатен АМБИЕНТ кој овозможува совршена комоција и чуство на удобност.


  • Двокреветни, трикреветни и
    четирикреветни соби и апартмани
  • Летување на база на пансион, полупансион со ноќевање